.fi verkkotunnukset nyt meiltä

.fi verkkotunnukset nyt meiltä

ICT-Yrityspalvelut on nyt myös virallinen kansallisten .fi verkkotunnusten välittäjä.

2016 syyskuussa tapahtuneen muutoksen myötä yksittäinen yritys tai käyttäjä ei enää voi suoraan rekisteröidä verkkotunnusta viestintäviraston kautta, vaan rekisteröinti täytyy tapahtua palveluntarjoajan, eli välittäjän kautta. Välittäjän kautta toimiessa asiakkaan ei tarvitse perehtyä teknisiin seikkoihin, kuten DNS nimipalveluiden määrittämiseen ja ylläpitämiseen, joten domain -nimen rekisteröinti on helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää Viestintäviraston sivuilta: https://www.viestintavirasto.fi/fiverkkotunnus/yleistafi-verkkotunnuksesta.html

Uudet verkkotunnukset

Viestintäviraston verkkotunnushausta voit tarkistaa onko haluamasi verkkotunnus vapaa. Huomioi verkkotunnusta hakiessasi ettei hakemasi nimi ole ristiriidassa suojattujen nimien tai tavaramerkkien kanssa.

Lue lisää Viestintäviraston sivuilta:  https://www.viestintavirasto.fi/fiverkkotunnus/tietoavalittajalle/palvelunsisaltoakoskevatvelvoitteet/neuvontavelvollisuus.html

Verkkotunnuksen uusiminen

Välittäjäpalvelussamme olevan verkkotunnuksen uusiminen voidaan sopia tehtäväksi automaattiseksti, jolloin me huolehdimme uusimiseen liittyvistä käytännön asioista.

Välittäjän vaihtaminen

Halutessasi voit siirtää oman verkkotunnuksesi meidän ylläpitoon, se onnistuu helposti välittäjänvaihtoavainta käyttämällä. Voit valtuuttaa ICT-Yrityspalvelut suorittamaan välittäjän vaihdon yksinkertaisella valtakirjalla, jolla saamme oikeuden pyytää välittäjänvaihtoavaimen, sekä nimipalveluiden vaamimat verkkotunnuksen zone tiedot nykyiseltä välittäjältä sekä DNS nimipalveluiden ylläpitäjältä. Välittäjän vaihtaminen ei edellytä, että muut palvelut, kuten DNS nimipalvelut,  sähköposti tai www kotisivut pitäisi siirtää pois nykyiseltä palveluntarjoajalta.

ICT-Yrityspalvelut -internet ja pilvipalvelut

Kauttamme saat kattavasti palvelut, joita nykyaikainen digitaalinen liiketoiminta vaatii. Ota yhteyttä myyntiimme niin keskustellaan lisää!

  • verkkotunnukset
  • DNS nimipalvelut
  • www kotisivutila
  • Virtuaalipalvelimet ja palvelukokonaisuudet
  • Microsoft Office 365 palveluvalikoima
  • Microsoft Azure -palvelut ja konsultointi